Red Teaming Diensten

Kijk of uw beveiligingsoplossingen klaar zijn voor geavanceerde aanvallen. Het Warpnet Red Team is gespecialiseerd in het vinden van gebreken in uw Cybersecurity - voordat aanvallers dat doen.

Warpnet icon

Wat is Red Teaming?


Test uw Cybersecurity voordat hackers dat doen.

Meet hoe goed uw personeel, processen en technologieën bestand zijn tegen een echte aanval. Met Red Teaming testen onze erkende Ethical Hackers op realistische wijze het vermogen van uw organisatie om een lopende aanval te detecteren en erop te reageren, en benchmarken we de schade die veroorzaakt zou kunnen zijn.

Testen

Het laten testen van uw Cybersecurity beleid via een gesimuleerde aanval biedt inzicht in de kwetsbaarheden binnen uw organisatie die hackers mogelijk zullen proberen te misbruiken.

Beoordelen

Het uitvoeren van een Red Teaming test brengt onbekende kwetsbaarheden aan het licht, en biedt een baseline die u kunt gebruiken om vooruitgang in uw beveiligingsbeleid te meten.

Verbeteren

Door de tactieken, technieken en procedures (TTP’s) van een aanvaller op uw organisatie te simuleren, kunnen kwetsbaarheden worden opgespoord zodat u mogelijke risico’s kan voorkomen.

Waarom Warpnet?

Waarom Warpnet?


Complexe aanvalssimulaties door ervaren hackers.

Als u Warpnet kiest voor uw Red Teaming opdrachten, kunt u er zeker van zijn dat uw Cybersecurity wordt getest door een team van hoogopgeleide Cybersecurity experts. Onze Red Teaming experts zetten hun ruime ervaring in om de risico’s die het meest relevant zijn voor uw organisatie op te sporen.

red team

Cybersecurity in ons DNA

Kwaadwillende hackers stoppen nooit met innoveren, en wij doen dat ook niet – we passen onze aanpak namelijk continu aan op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van risicopreventie, waardoor uw tegenstanders nooit de overhand krijgen.

Experts in Ethical Hacking

Wij gebruiken diverse geavanceerde technieken om uw Red Teaming opdracht uit te voeren, waardoor we beveiligingsproblemen herkennen die de mogelijkheden van geautomatiseerde tools te boven gaan.

Uitgebreide rapportage

Een gedetailleerd rapport met uitleg van onze experts voorziet u van een compleet overzicht van de uitgevoerde tests. Ook de bruikbare inzichten uit de Red Teaming opdracht ter verbetering van uw Cybersecurity worden glashelder in kaart gebracht.

Hoe werkt het?

De Warpnet werkwijze


Hoe wij een Cyberaanval simuleren

De Red Teaming opdracht bootst de opportunistische, verborgen en doelgerichte tactieken van een geavanceerde aanvaller na. Het onthult op realistische wijze bedreigingen over het hele aanvalsoppervlak via bijvoorbeeld Social Engineering, penetratietesten, omzeiling van toegangscontrole en misleiding.

Het doel van Red Teaming is kwetsbaarheden in uw beveiliging aan het licht brengen, zodat u deze direct kan aanpakken. Hiermee minimaliseren we de risico’s die een echte aanval met zich mee kan brengen.

Red Teaming assessments zijn aanzienlijk geavanceerder dan interne assessments, en worden uitgevoerd in meerdere stadia zoals echte en hardnekkige hackers te werk zouden gaan. Met deze aanpak simuleren we de bedreigingen die we dagelijks in het wild zien.

Een Red Teaming opdracht belicht de impact van een inbreuk op een organisatie, haar bestuur en het personeel. De nabespreking illustreert kwetsbaarheden en hun compromispunten – beleid, procedures, hardware, enzovoort.

Het resultaat? Uw organisatie krijgt duidelijkheid over de sterke punten en tekortkomingen van uw Cybersecurity programma, met bruikbare inzichten waarmee u uw beveiliging naar een hoger niveau kan tillen.

Meer weten? We helpen u graag verder.

Jeff Schaafsma
Cybersecurity Adviseur