Warpnet icon

Over ons

Warpnet is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van IT Security. Door onze jarenlange praktijkkennis te combineren met het geven van diverse trainingen aan bedrijven, studenten en leraren dragen wij bij aan een kennisklimaat in Nederland. Vanuit ons kantoor in Haren zijn wij in heel Nederland actief op het gebied van IT Security voor diverse klanten. Van snel schakelende en informeel werkende start-ups en MKB tot overheidsorganisaties, verzekeraars en internationale telecom-operators.

Cyber security zit in ons DNA

Onze missie is Nederland een veiliger land te maken door onze security kennis beschikbaar te stellen en actief te delen met anderen. Door het uitvoeren van pentesten, en het daardoor helpen van organisaties zich te verdedigen tegen cyberaanvallen, proberen wij de security kennis te verhogen. Door ook onze kennis over te dragen aan onze klanten dragen wij bij aan een veiliger Nederland.

Als leverancier hebben we een hoge mate van expertise en jarenlange ervaring op het gebied van security testing en training. Onze gezamenlijke werkdag op kantoor zorgt voor kennisoverdracht tussen verschillende collega’s waarna zij deze kennis meenemen naar hun werkplek. Wij vinden het belangrijk om niet alleen als leverancier te fungeren, maar door kennis over te dragen aan onze klanten ervoor te zorgen dat zij zelfredzaam worden op het gebied van Cyber Security.

Waar we voor staan

  • Hoge expertise in huis op gebied van Pentesten en SRE
  • Creatief en innovatief: wij zetten altijd een stap extra 
  • Outside the box: we denken mee met uw organisatie
  • Proactief: we delen onze passie en kennis om Nederland een veiliger land te maken. 
  • No nonsens: we doen wat we zeggen