Warpnet Wardriving Tour

Warpnet icon

Voor digitale veiligheid in het Noorden: de Wardriving Tour

De ethische hackers van Warpnet zetten binnenkort hun Cybersecurity expertise in om Noord-Nederland digitaal veiliger te maken met de Warpnet Wardriving Tour. Wat dit precies inhoudt? Onze specialisten bezoeken organisaties in de regio’s Groningen, Friesland en Drenthe om kosteloos de beveiliging van hun openbare netwerken onder de loep te nemen. Is uw organisatie gevestigd in een van deze provincies, en bent u benieuwd hoe het zit met de beveiliging van uw Wi-Fi netwerk? Dan nodigen wij u uit om deel te nemen aan onze eerste Wardriving Tour!

Wat is ‘Wardriving’?

Wardriving is een hackmethode waarbij een voertuig is uitgerust met draadloze technologie om de beveiliging van draadloze netwerken te analyseren. Onze ethische hackers maken hiervan gebruik om de openbare netwerken van deelnemende organisaties in Noord-Nederland te testen en te beoordelen. Het doel is om mogelijke zwakke punten te ontdekken en hiermee inzicht te bieden in verbeterpunten.

In tegenstelling tot de kwaadwillende hackers die uw netwerk mogelijk in gevaar zouden brengen door soortgelijke technieken in te zetten, doen wij dit met goede intenties en toestemming van de betrokken organisaties. In deze zin simuleert de Warpnet Wardriving Tour een Cyberaanval zoals een echte hacker deze zou uitvoeren. Met de inzichten hiervan kunt u uw netwerk weerbaarder maken voordat er een echte aanval plaatsvindt.

Waarom deelnemen?

Wij bieden organisaties de kans om kosteloos gedetailleerd advies te ontvangen over de beveiliging van hun openbare netwerken. Onze ethische hackers zullen niet alleen potentiële kwetsbaarheden vastleggen, maar ook op maat gemaakte aanbevelingen leveren om de beveiliging van uw netwerk te versterken. Hiermee is de Warpnet Wardriving Tour een waardevolle gelegenheid om inzicht over uw netwerkbeveiliging te krijgen, zonder enige kosten.

Hoe kan ik deelnemen?

Geïnteresseerde organisaties gevestigd in Drenthe, Groningen en Friesland kunnen zich aanmelden voor de Wardriving Tour door het onderstaande formulier in te vullen.

Belangrijke details

  • Waar: Groningen, Friesland, Drenthe
  • Wanneer: Exacte data worden nader bekendgemaakt