Warpnet gaat een nieuwe fase in!

Arnoud Warmerdam: ‘Cyber Security en SRE staat meer dan ooit in de belangstelling, maar daardoor is het vakgebied ook volop in beweging. Als organisatie moeten we daarin mee. Warpnet is klaar voor een volgende fase en op deze manier kan die met vertrouwen worden ingezet’. In 26 jaar is Warpnet uitgegroeid tot een gespecialiseerde Cyber...

Warpnet icon
Warpnet gaat een nieuwe fase in!

Arnoud Warmerdam: ‘Cyber Security en SRE staat meer dan ooit in de belangstelling, maar daardoor is het vakgebied ook volop in beweging. Als organisatie moeten we daarin mee. Warpnet is klaar voor een volgende fase en op deze manier kan die met vertrouwen worden ingezet’.

In 26 jaar is Warpnet uitgegroeid tot een gespecialiseerde Cyber Security en SRE dienstverlener met 15 medewerkers in Groningen. De volgende stap vraagt om een nieuwe invulling van het leiderschap en een groter netwerk. Oprichter Arnoud Warmerdam draagt daarom het stokje over aan Jeroen Hommes. Jeroen zal invulling geven aan de dagelijkse leiding van Warpnet. Eerder richtte hij een eigen bedrijf op met onder andere pentest en security consulting dienstverlening, waarmee al succesvol wordt samengewerkt. Daarnaast sluit Warpnet aan bij Cronos Nederland, een groot netwerk van gespecialiseerde, autonoom opererende ondernemingen en klanten als DSM, Leaseplan en de Belastingdienst. Arnoud zal betrokken blijven als adviseur van de organisatie.

Jeroen Hommes: ‘Het is onze ambitie om organisaties steeds slimmer te helpen veilig en beheerst gebruik te maken van (cloud)infrastructuren en applicaties. Deze stap geeft Warpnet de ruimte en mogelijkheden om die ambitie in te vullen en onze klanten nog beter te helpen’.