Maak kennis met: Site Reliability Engineer Erwin

Hoog tijd om de volgende medewerker van ons SRE team voor te stellen, Erwin.

Warpnet icon

Bijna een jaar geleden kwam Erwin ons SRE team versterken. Dus hoogtijd om hem te vragen hoe het eigenlijk bevalt om voor Warpnet te werken.

Hoe ben je bij Warpnet terechtgekomen?

Ik was werkzaam bij Enshore. Maar tijdens mijn werkzaamheden bij Enshore, kwam ik er achter dat mijn hart meer bij infrastructuur beheer ligt dan bij ontwikkelen. Daarom bracht Jeroen mij in contact met Warpnet. En hier bij Warpnet kan ik perfect doen wat ik leuk vind.

Hoe bevalt het werken bij Warpnet?

Heel goed. De collega’s zijn allen heel gezellig om mee te werken. Vooral op de vrijdag als we met z’n allen op kantoor aanwezig zijn. Dan is er ook altijd tijd voor een praatje of een potje tafelvoetbal. En dat niet alleen, iedereen is zeer vakkundig. Hoe complex een vraagstuk ook is, als we er gezamenlijk voor gaan zitten dan komen we er eigenlijk altijd wel uit. We geven niet zomaar op en willen het graag samen oplossen. Ik ben trots dat ik onderdeel mag uitmaken van deze groep mensen.

Waar kijk je het meest naar uit de komende tijd?

Ik kijk er naar uit om mijzelf verder te ontwikkelen als SRE-er in kennis en kunde. Zowel door de opdracht bij de klant waar ik werkzaam ben, als door het halen van certificeringen. Ik hoop op die manier een waardevolle aanvulling te blijven van het SRE team.

Benieuwd naar de rest van het team? Kom op vrijdag eens langs voor een kopje koffie of kijk op onze vacaturepagina!