Maak kennis met: Officemanager Birgit

Tijd om de volgende medewerker van Warpnet voor te stellen. Onze officemanager Birgit.

Warpnet icon

Afgestudeerd en nu?

Mijn naam is Birgit, 22 jaar oud en sinds oktober 2022 ben ik officemanager bij Warpnet. Afgelopen zomer ben ik vanuit Harkstede verhuisd naar de stad en heb ik de opleiding Facility Management afgerond. De studie wordt altijd als erg breed beschouwd en dat is zeker waar! Na mijn afstuderen wist ik niet precies waar ik naar op zoek was. Maar ik wist wel dat er voor mij drie punten belangrijk waren in mijn toekomstige baan: afwisseling, een klein bedrijf en persoonlijk contact.

Deze drie belangrijke punten heb ik uiteindelijk gevonden bij Warpnet. Zelf was het bedrijf voor mij nog onbekend en was de IT-branche was niet per se een plek waar ik mijn nieuwe baan zocht. Maar de vacature sprak mij direct aan en na een eerste gesprek kreeg ik te horen dat ik aan de slag kon als office manager. Voor mij een uitdaging, maar zeker met veel kansen om te leren. En die uitdaging heb ik met beide handen aangepakt!

Werkzaamheden en een blik op de toekomst

Mijn werkzaamheden als office manager sluiten goed aan op mijn studie, deze zijn namelijk erg veelzijdig. Mijn hoofdverantwoordelijkheden zijn het kantoor en de daarbij behorende facilitaire zaken. Daarnaast ben ik ook het aanspreekpunt voor collega’s en houd ik mij bezig met de werving van nieuwe collega’s. Ook vallen HR en administratie binnen mijn functie.

De komende weken ben ik vooral druk met het organiseren van onze verhuizing naar het nieuwe pand in Haren. Mijn doel is om dit op een goede en soepele manier te laten verlopen, zodat iedereen straks met een tevreden gevoel in het nieuwe kantoor zit. Een mooie eerste grote uitdaging!

Ik ben nu al weer vier maanden bij Warpnet en de tijd is voorbij gevlogen. Ik heb zeker geen spijt van mijn keuze. Door de fijne sfeer onder de collega’s voel ik mij erg thuis bij Warpnet. In de komende maanden hoop ik veel te leren en mijzelf steeds verder te ontwikkelen. Ik kijk uit naar mijn verdere loopbaan binnen Warpnet!

Benieuwd naar de rest van het team en onze vacatures? Kom op vrijdag eens langs voor een kopje koffie of kijk op onze vacaturepagina!

Vacatures