Stage lopen bij Warpnet

Warpnet is een IT-Security bedrijf. Ons werk bestaat vooral uit het testen van de beveiliging van websites, netwerken, etc van onze klanten. Deze activiteit wordt ook wel Ethical Hacking genoemd. Wij geven ook cursussen op dit gebied en zijn bezig aan een boek.

Als je goed thuis bent in Linux en TCP/IP, een beetje kunt programmeren en interesse hebt in security, dan is een stage bij ons wellicht een goed idee.

Als je bij ons stage loopt, verwachten we dat je zelf een geschikte laptop hebt met Linux (of macOS, BSD of een andere Unix variant) erop, we werken namelijk niet met Windows.

Warpnet betaalt geen stagevergoeding. Je hoeft echter ook niets voor klanten te doen, geen helpdesk te bemannen, hardware te assembleren, etc. Je zit hier puur om dingen te leren en eventueel mee te werken aan het maken van security labs. Je krijgt hierbij les/begeleiding van ervaren security mensen, we stoppen daar een hoop tijd en energie in. Wij verwachten van stagiairs dat ze deze kans met beide handen aangrijpen en dat ze in de maanden dat ze hier zitten heel veel leren.

Warpnet B.V. – KvK-nummer: 55115446 – Postbus 5128, 9700 GC Groningen – Telefoonnummer: 050 - 360 0011