Site Reliability Engineering

Warpnet icon

Site Reliability Engineering Diensten

Onze Site Reliability Engineering (SRE) specialisten zijn gespecialiseerd in het veilig en geautomatiseerd inrichten en beheren van infrastructuren en applicaties. 

We hebben een team met Site Reliability Engineers (SRE specialisten). Zij staan voor de hoofdletter O in DevOps. Dit team is gespecialiseerd in het (veilig en geautomatiseerd) inrichten en beheren van infrastructuren en applicaties.

Site Reliability Engineering

“Niet alleen is onze software secure, ons ontwikkelteam leert heel veel door 
de kennisoverdracht vanuit Warpnet.”
 
Fijtse Vos – Bloxs

Hierbij hanteren we het ‘infrastructure as code’ principe. Alles wat we geautomatiseerd kunnen deployen en beheren zorgt ervoor dat we tijd over houden voor de echt complexe uitdagingen. Voor alle ‘infrastructure as code’ code hanteren wij het meer ogen principe. Hiermee zijn onze systemen beheersbaar, gestandaardiseerd en doorstaat het elke audit. Monitoring en alerting zorgen voor proactief beheer van alles wat we deployen. Onze engineers zijn onder andere gespecialiseerd in Linux gebaseerde infrastructuren die op basis van Saltstack en Ansible worden geautomatiseerd. 

Door actief samen te werken met de development teams combineren we onze kennis om beheersbare applicaties/infrastructuren te creëren. Zo kunnen we ons richten op het doel: stabiele en functionele software leveren en het creëren van schaalbare en zeer betrouwbare softwaresystemen.