Dit is Warpnet

Warpnet is al meer dan 20 jaar expert op het gebied van IT Security. Door onze jarenlange praktijkkennis te combineren met het geven van diverse trainingen aan bedrijven, studenten en leraren dragen wij bij aan een kennisklimaat in Nederland. Vanuit ons kantoor in Groningen zijn wij in heel Nederland actief op het gebied van IT Security voor diverse klanten. Van snel schakelende en informeel werkende start-ups en MKB tot overheidsorganisaties, verzekeraars en internationale telecom-operators.

Mission statement

Onze missie is Nederland een veiliger land te maken door onze security kennis beschikbaar te stellen en actief te delen met anderen. Door het uitvoeren van pentesten, en het daardoor helpen van organisaties zich te verdedigen tegen cyberaanvallen, proberen wij de security kennis te verhogen. Door naast het uitvoeren van penetratietesten bij organisaties ook onze kennis over te dragen naar onze klanten dragen wij bij aan een veiliger Nederland. Verder vullen wij onze missie in door studenten en leraren op te leiden en hierdoor te helpen om het onderwijs op het gebied van Cyber Security naar een hoger niveau te tillen.

Als leverancier hebben we een hoge mate van expertise en jarenlange ervaring op het gebied van security testing en training. Onze gezamenlijke werkdag op kantoor zorgt voor kennisoverdracht tussen verschillende collega's waarna zij deze kennis meenemen naar hun werkplek. Wij vinden het belangrijk om niet alleen als leverancier te fungeren, maar door kennis over te dragen aan onze klanten ervoor te zorgen dat zij zelfredzaam worden op het gebied van Cyber Security.

Wat we doen

Wij adviseren en ondersteunen het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van IT Security.

Onderdelen hiervan zijn onder andere:

Het uitvoeren van pentesten, Red Teaming en services.

Het geven van op maat afgestemde security training, presentatie of bedrijfsevenementen.

Het ondersteunen van opleidingsinstellingen met opleidingen en cursussen zoals Ethical Hacking.

Hulp en ondersteuning bij incidenten

Privacy verklaring

Natuurlijk gaan wij serieus met uw gegevens om, klik hieronder voor onze privacy verklaring.

Lees meer