Hardware Hacking sessie

Warpnet icon

Op vrijdag 27 oktober, vanaf 15:00 uur, organiseert Warpnet een hardware hacking sessie. Tijdens deze sessie krijgen aanwezigen de kans om hun kennis op het gebied van hardware en hacking verder te ontwikkelen. Of je nu een ervaren professional bent of gewoon geïnteresseerd bent in de technische aspecten van hardware hacking, deze sessie biedt een waardevolle gelegenheid om dieper in de materie te duiken.

Wat staat er in de planning?

Hacking animals for fun and profit
Spreker: Roald Nefs

Voor de identificatie van dieren worden in veel gevallen microchips gebruikt. In de praktijk blijkt het echter erg gemakkelijk te zijn om deze microchips te spoofen met alle gevolgen van dien. Naast de beweegreden voor het willen spoofen van deze microchips duiken we ook dieper in op de techniek.


Hands-on hardware hacking en een kijk op de Flipper Zero
Spreker: Tjesse Hammer

Een blik op enkele aspecten die komen kijken bij een hands-on approach van ‘hardware-hacking’. Aansluitend een bespreking van de Flipper Zero.


Hardware hacking in de praktijk: NFC access control systems
Sprekers: Jordi Gerritsen, Aji Rajadurai

Deze presentatie gaat in op de praktische toepassingen van hardware hacking. We presenteren over onze ervaring met het omzeilen van op MIFARE gebaseerde fysieke toegangscontrole en het gebruik van tools als de Flipper Zero en ProxMark. In de vorm van een case study wordt gekeken naar de aanvalsvectoren van zo’n systeem en de achterliggende electra en PCBs. Tot slot is er tijd voor vragen en suggesties.


Waar en wanneer?

Locatie: Rijksstraatweg 217, 9752 CA Haren
Datum & tijdstip: Vrijdag 27 oktober 2023, v.a. 15:00
Kosten: Gratis
Parkeren: Parkeren is mogelijk achter de slagbomen.

Inschrijven

    Wil je een presentatie geven?