Security Training

Warpnet vergroot het bewustzijn, de kennis en de vaardigheden op het gebied van cyber security. Dit doen wij door middel van een op maat afgestemde training, presentatie of bedrijfsevenement. Warpnet verzorgt diverse trainingen voor verschillende doelgroepen waaronder studenten, docenten en professionals. Daarnaast worden er ook evenementen georganiseerd voor scholieren, relaties van Warpnet en andere geïnteresseerden. Onze medewerkers hebben jaren praktijkervaring en delen hun enthousiasme over IT Security graag met u. Een training kan op eigen locatie of bij Warpnet georganiseerd worden.

Trainingen

Kennis delen staat bij Warpnet centraal. Door studenten, maar ook leraren op te leiden, helpen wij het onderwijs naar een hoger niveau te tillen. Dit doen wij o.a. door Ethical Hacking, een module van de opleiding Cyber Security, losse trainingen en cursussen. Onze trainingen bestaan uit een combinatie van theorie en praktijk waarbij het praktijkgedeelte vooral bestaat uit het werken in een oefenlab. Via een VPN krijgen de deelnemers toegang tot dit lab. Op een CTF server wordt de progressie van de deelnemers bijgehouden. Naast een gedeelte theorie vinden wij het belangrijk dat u zelf aan de slag gaat. Dit kan in ons oefenlab waar deelnemers veilig aan diverse challenges kunnen meedoen.

Evenementen

Wij delen onze passie voor IT Security graag en organiseren daarom ook diverse evenementen zoals Capture the Flag, workshops, pizza avonden, lezingen en presentaties. Naast eigen georganiseerde evenementen kunnen wij ook ondersteuning bieden bij het organiseren van evenementen.