Azure & Pizza

Warpnet icon

Op vrijdag 29 september ben je van harte welkom bij ons Azure & Pizza evenement! We zijn verheugd om je uit te nodigen voor een avond vol boeiende gesprekken en heerlijke pizza’s, alles ondergedompeld in de wereld van Microsoft Azure.

Wat staat er in de planning?

Create and deploy SaaS applications using Azure App Service
Spreker: Roald Nefs, Site Reliability Engineer bij Warpnet
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/roaldnefs/

Het creëren en implementeren van SaaS-toepassingen met behulp van Azure App Service biedt organisaties een krachtige en schaalbare oplossing. Met Azure App Service kunnen ontwikkelaars snel en efficiënt webtoepassingen bouwen en implementeren. Echter gaat het niet altijd zo makkelijk. In deze sessie laat Roald aan de hand van een casus binnen Warpnet zien welke uitdagingen er allebei bij komen kijken.


Automated Azure deployments using Ansible and Terraform
Spreker: Jorin Vermeulen, Site Reliability Engineer bij Warpnet
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jorinvermeulen/

Geautomatiseerde Azure-implementaties met behulp van Ansible en Terraform bieden organisaties de mogelijkheid om hun cloudomgeving snel en efficiënt te beheren. Jorin laat je zien hoe je beide tools kunt gebruiken om complexe Azure-omgevingen te bouwen, schalen en onderhouden.


Azure cloud migration challenges in enterprise organisations
Spreker: Rolf Berkenbosch, Ontwikkelaar Infrastructuur bij DUO en organisator Inspiratie & Innovatie Meetup
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/rolfberkenbosch/

Het migreren naar de Azure-cloud brengt verschillende uitdagingen met zich. Het aanpakken van deze uitdagingen is essentieel voor een succesvolle cloudmigratie, en het vereist een grondige planning en expertise om een soepele overgang te waarborgen en de voordelen van de cloud te benutten. Op basis van zijn ervaring neemt Rolf je mee in verschillende uitdagingen die je in een grote organisatie bij een cloudmigratie naar Azure tegen kunt komen.


Waar en wanneer?

Locatie: Rijksstraatweg 217, 9752 CA Haren
Datum & tijdstip: 29 september 2023 van 17:30 uur tot 21:00 uur
Kosten: Gratis
Parkeren: Parkeren is mogelijk achter de slagbomen.

Inschrijven

    Wil je een presentatie geven?